Koti

Ota yhteyttä

HÅG - muotoilua, ergonomiaa ja ympäristöajattelua vuodesta 1943

HÅG on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut alkuperäisiä toimistotuoleja vuodesta 1943 lähtien. HÅG on Euroopan johtavia brändeja, ja tuotteemme ovat nähtävänä verkossa kaikkialla maailmassa.

HÅG on osa Scandinavian Business Seating -konsernia, joka on alansa markkinajohtaja Skandinaviassa ja jonka toimialana on yksityisiin ja julkisiin toimistoympäristöihin tarkoitettujen toimistotuolien ja istuinratkaisujen suunnittelu ja valmistus. Konserni omistaa skandinaaviset brändit HÅG, RBM ja RH, jotka toimivat yhdessä toteuttaakseen konsernin vision paremmasta istumisesta: ”Make the world a better place to sit”.

www.sbseating.com
 

Omistaja
Tritonista luotettava omistaja Scandinavian Business Seatingille.

Tritonin hallinnoimat rahastot investoivat Pohjois-Euroopassa pääkonttoriansa pitäviin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin ja tukevat niiden positiivista kehitystä erityisesti Itävallassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Italiassa, Norjassa, Espanjassa, Ruotsissa ja Sveitsissä. Tällä Euroopan maantieteellisellä alueella Triton keskittyy teollisuusalalla toimiviin yrityksiin sekä yritys- ja kuluttaja-/terveyspalveluita tarjoaviin yrityksiin.
 
Vuonna 1997 perustettu Triton pyrkii rakentamaan parempia yrityksiä pidemmällä aikavälillä. Tritonin ja sen johtajien tavoitteena on saada aikaan positiivisia muutoksia, jotka johtavat kasvuun ja kestävään toiminnan parantumiseen. Tritonilla on tällä hetkellä portfoliossaan 30 yritystä, joissa on yli 55 000 työntekijää ja joiden yhteenlaskettu myynti on yli 13 miljardia euroa.
 
Tritonin rahastoja hallinnoivat Saksassa, Ruotsissa, Yhdistyneissä kuningaskunnissa, Luxemburgissa ja Jerseyssä toimivat sijoitusalan ammattilaistiimit.

Lisätietoa: www.triton-partners.com