Koti

Ota yhteyttä

HÅG Capisco Puls sai kansanvälisen design- palkinnon

20.04.2011

Scandinavian Business Seatingin uusin lanseeraus HÅG Capisco Puls on saanut erittäin positiivisen vastaanoton ja nyt tuoli on saanut tunnustusta myös kansainväliseltä suunnittelijakunnalta. HÅG Capisco Puls otti vastaan arvokkaan red dot award palkinnon.

HÅG vastaanotti ensimmäisen palkinnon HÅG Capisco Pulsista vain kuukauden sen lanseerauksen jälkeen, marraskuussa 2010 kun se esiteltiin iF Product Design Award:ille. Nyt tuoli sai uuden kunnianosoituksen kun red dot design palkinnon tuomaristo julisti HÅG Capico Pulsin parhaan tuotesuunnittelu-kategorian voittajaksi. HÅG Capisco Puls kehitettiin nimekkäästä HÅG Capisco satulatuolista, jonka on suunnitellut Peter Opsvik lähes 30 vuotta sitten. HÅG Capisco on saanut inspiraationsa siitä kuinka ratsastajien vartalot liikkuvat satulassa ja Peter Opsvik korostaa aktiivisuuden ja liikkeen merkitystä ihmisille jotka istuvat työskennellessään. HÅG Capisco Puls on näin ollen tuoli joka seuraa vartalon liikkeitä, tarjoten ergonomista tukea.

“Olemme luonnollisesti hyvin ylpeitä saadessamme red dot palkinnon, sanoo Lars I. Røiri, toimitusjohtaja Scandinavian Business Seatingilla, jonka tuotemerkkejä ovat HÅG, Rh ja RBM”. HÅG Capisco Puls on loistava todiste filosofiastamme: Passion for Movement. HÅG Capisco Pulsin suunnittelu näyttää toteen unelman luoda visuaalisesti kauniin tuotteen samalla kun inspiroidaan liikkeeseen. Kaikki HÅG tuotteet on suunniteltu liikuttamaan vartaloa ja mieltä. HÅG uskoo, että hyvä suunnittelu inspiroi ihmisiä elämään enemmän ja suunnittelu yhdistettynä ergonomisiin ominaisuuksiin tekee HÅG Capisco Pulsista optimaalisen tuolin.

Red dot –palkinto on kansainvälinen kunnianosoitus joka annetaan tuotteille jotka erottuvat ainutlaatuisella muotoilullaan sekä ensiluokkaisella laadullaan. Tuomaristo arvostelee tuotteet innovaation, toiminnallisuuden, ergonomian, ympäristön huomioimisen sekä käyttäjäystävällisyyden perusteella. HÅG Capisco Puls voitti red dot awardin 4433 tuotteen, 1700 valmistajan ja 60 maan joukosta.

iF product design award 2011 & Award for Design Excellence